Snoobi Macbook

MEER DETAILS EN MEER INZICHT

Met sneller inzicht in analyse, meer inzicht in uw marketing acties, betere leads en dus ook meer klanten.

Met Snoobi blijft u eigenaar van uw eigen online gegevens, is iedere klik van iedere bezoekende organisatie te volgen en is zijn de volledige analysegegevens altijd beschikbaar. Instellingen achteraf wijzigen en ad-hoc rapportages? Snoobi zorgt ervoor dat u geen enkel detail hoeft te missen.

Meer details


Van alle bezoekers aan uw website neemt gemiddeld maar 2% contact op. Dat betekent niet dat de andere 98% van de bezoekers niet interessant zijn voor leadsgeneratie. Het herkennen van bezoekers, uitsluitend gebaseerd op het IP-adres geeft u in de praktijk niet altijd het gewenste resultaat. Alleen als u de volledige bezoekroutes van elke bezoek en iedere bezoeker kan zien, heeft u alle details om van een bezoek een lead te kunnen maken.

Wie-bezoekt-mijn-website-2

Welke details?


U heeft informatie van iedere website bezoeker, elk bezoek, elke klik. U beschikt over bedrijfsgegevens en waar mogelijk contactpersonen. U kan direct door klikken naar Google Maps en u heeft toegang tot de Linkedin pagina’s – op bedrijfsniveau en van die van de contactpersonen. Bovendien heeft u de beschikking over alle mogelijkheden en voordelen van het Snoobi webanalyse programma.

Meer inzicht


Uitsluitend beschikken over details van een bezoek is niet genoeg. Immers, niet ieder sitebezoek is bij voorbaat meteen interessant. Inzicht in het gedrag van een bezoekend bedrijf is belangrijk: zijn er bijvoorbeeld meer bezoekers van dezelfde organisatie op uw website geweest, reageren ze op een actie of nieuwsbrief. Is een bezoeker al klant, dan zijn ze misschien op zoek naar uitbreiding of service.

Wie-bezoekt-mijn-website3

Welk inzicht?


Met meer inzicht kunt u de minder interessante bezoekers uitfilteren. De unieke mogelijkheden voor lead scoring in Snoobi maken het heel gemakkelijk om u te concentreren op de meest interessante bezoekers. Geef elke bezoeker een label om hun interesse en belang of prioriteit aan te duiden. Maak een indeling in bijvoorbeeld uw leads, prospects en klanten.

Meer leads


De berekening is eenvoudig te maken: van de websitebezoekers die geen contact opnemen (98%), bestaat ongeveer de helft uit unieke herkenbare bedrijven. Door de details en inzichten die Prospekter biedt, heeft uw sales team meer achtergrondinformatie om leads op te volgen en een verkooptraject te starten.

Wie-bezoekt-mijn-website

Meer klanten


Het hebben van meer leads helpt u niet meteen aan meer klanten. Met gerichte rapportages voor uw sales team, aangevuld met de informatie uit uw CRM-systeem of ander programma, start het traject van lead naar klant. Het online volgen van een bestaande klant kan betekenen dat u meer producten of andere services kan aanbieden.

Wilt u eerst meer weten over de specifieke functies en mogelijkheden van Snoobi? Kijk welke Snoobi editie het beste bij u past.

Snoobi edities

Heeft u meer behoefte aan alleen leads en is uitgebreide webanalyse
niet nodig, kijk dan naar onze informatie over Prospekter!

Prospekter informatie
© Snoobi B.V.
Binderij 7D, 1185 ZH Amstelveen (NL) Tel: +31 (0)20 - 345 68 20
Antwerpenweg 4, 7418 CR Deventer (NL) Tel: +31 (0)85 - 130 12 15
Email: info [a] snoobi.nl