Prospekter Introductie - Real person
Prospekter header: lopen en mobiel
Prospekter

Graag stellen wij Snoobi PROSPEKTER aan u voor! Leads zo simpel dat je er direct wat mee kan doen. Start vandaag een gratis account voor Prospekter, upgrade met de app voor Prospekter Lite en je ziet meteen welke bezoekers interessant zijn. Je hoeft ze alleen op te volgen. Of kies voor de meer uitgebreide betaalde versie. Méér dan leads maar ook je online marketing analyseren? Kies dan voor een pilot met Snoobi Analytics.

Eenvoudig leads voor verkoop

Prospekter van Snoobi levert u leads.
Wat wilt u bereiken met uw website? U bent op zoek naar leads, interessante leads, nieuwe klanten, kortom meer verkoop. Prospekter laat zien welke bedrijven interesse hebben in uw product, hun leadscore en of ze wellicht via een campagne of nieuwsbrief op uw site komen.
En met de mobiele app van Prospekter ziet u die leads als u onderweg bent, ook meteen op uw telefoon.

Prospekter edities

Er zijn verschillende edities van Prospekter.
Zo is er al een versie met de basis-mogelijkheden, maar ook een uitgebreide Prospekter versie gecombineerd met Snoobi e-commerce analytics en smart webanalytics. LeadsProfiler toont u een compleet profiel van de lead.
De versie van Prospekter op uw telefoon (beta) geeft mobiel inzicht in de bedrijven die nu uw website bezoeken. Dan kunnen ze snel worden opgevolgd!

Details van ieder bezoek

Geen ingewikkelde programma’s en instellingen, maar gewoon ‘to the point’. U wilt weten welke bedrijven de website bezoeken en waar ze naar kijken. Prospekter werkt in de achtergrond en laat de interessante leads zien. Niet meer en niet minder. Met één klik weet u alles wat nodig is om de opvolging te doen. Heeft u al een tool dat bezoeken van bekende contacten laat zien? Met Prospekter vindt u ook de nog onbekende ‘suspects’.

Prospekter™ is  het online leadgeneratie product van Snoobi en nu ook als gratis versie met Prospekter Basic.
Overigens is ook de uitgebreide versie Prospekter er al voor voor maar een paar Euro-tientjes per maand.
Vraag nu gratis hieronder Prospekter Basic aan en ervaar zelf het gemak van altijd toegang hebben tot je leads !
Met de knop hieronder kan je ook meer informatie over Snoobi Marketing Analyse zien.