Prospekter header: lopen en mobiel
Prospekter

Graag introduceren wij PROSPEKTER voor mobiel. Leads zo simpel dat je er direct wat mee kan doen. Want jij wil wat met je dag. Nieuwe klanten, mooie bedrijven, goede gesprekken, kortom 'verkoop'! Start vandaag een account voor Prospekter, download de app en je ziet meteen welke bezoekers interessant zijn. Je hoeft ze alleen op te volgen. Simpel. Méér dan leads maar ook je online marketing analyseren? Kies dan voor de Marketing Analyse Pilot.

Slider
Leads voor sales? Simpel.

Leads zo simpel dat je er direct wat mee kan doen. Wat wil je bereiken met je website? Interessante leads, nieuwe klanten, kortom meer verkoop. Prospekter laat zien welke bedrijven geïnteresseerd zijn en jij hoeft ze alleen op te volgen. Simpel.

Probeer Prospekter NY
Slider
Prospekter desk en prijs
Gewoon leads.

Geen ingewikkelde programma’s en instellingen, maar gewoon ‘to the point’. Je wilt weten welke bedrijven je website bezoeken en waar ze naar kijken. Dat is wat je wil. Prospekter doet het werk en laat zien welke leads interessant zijn, ook op je mobiel. Niet meer en niet minder. En met één klik weet je alles wat je nodig hebt om die volgende order binnen te halen. Simpel.

Slider
Simpel je leads op je mobiel.
Prospekter Onderzoek

Je hebt meteen inzicht in je leads en nieuwe prospects. Je ziet alle informatie over de bezoekers: welke organisatie en al hun bedrijfsgegevens, uit welke branche. En: in welke producten zijn ze geïnteresseerd, wat is de leadscore. Dan kun je meteen aan de slag met de opvolging of de lead doorzetten naar het CRM.

Eerst wat meer onderzoek.
Prospekter Onderzoek

Prospekter biedt een schat aan informatie over je bezoekers. Wil je meer gegevens uitzoeken dan kan dat ook rechtstreeks vanuit Prospekter. Waarschijnlijk doe je dat op je PC, want daar heb je onder andere koppelingen met social media en Google maps tot je beschikking.

Het is jouw lead.
Prospekter Onderzoek

Claim je lead ook mobiel, dan weet het team dat je met de gloednieuwe prospect aan de slag gaat. In Prospekter kan je vervolgens notities, actiedata en gegevens van contactpersonen bijhouden om je te helpen bij jouw verkoopproces. Kortom: alles wat je nodig hebt om van je lead een klant te maken!

previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow
Slider

PROSPEKTER is een product van Snoobi en is er nu ook voor mobiel. Vraag dus nu gratis een pilot aan!