Image is not available
OMNI PRODUCTS
Image is not available
NAKATOMI TRADING CO.
Image is not available
UNIVERSAL EXPORTS
Image is not available
MACMILLAN BV
Image is not available
LUNAR INDUSTRIES
Image is not available
PROSPEKTER

Leads voor sales? Simpel.

Leads zo simpel dat je er direct wat mee kan doen. Wat wil je bereiken met je website?
Interessante leads, nieuwe klanten, kortom meer verkoop. Prospekter laat zien welke bedrijven geïnteresseerd zijn en jij hoeft ze alleen op te volgen. Simpel.
Slider
Image is not available

* na afloop van de gratis proef

Gewoon leads.

Geen ingewikkelde programma’s en instellingen, maar gewoon ‘to the point’. Je wilt weten welke bedrijven je website bezoeken en waar ze naar kijken. Dat is wat je wil. Prospekter doet het werk en laat zien welke leads interessant zijn. Niet meer en niet minder. En met één klik weet je alles wat je nodig hebt om die volgende order binnen te halen. Simpel.

Slider

Oké, je ziet een interessant bedrijf, wat dan?

Het is jouw lead.

Claim je lead zodat iedereen in het team weet dat jij met de gloednieuwe prospect aan de slag gaat. In Prospekter kan je vervolgens notities, actiedata en gegevens van contactpersonen bijhouden om je te helpen bij jouw salesproces.

Image is not available

Wat meer tijd nodig? Geen probleem.

Eerst wat meer onderzoek.

Prospekter biedt een schat aan informatie over je bezoekers. Met de Data-collectief uitbreiding kan je zelfs beslissers van bezoekende organisaties inzien. Je kan ook jouw eigen contactpersoon toevoegen. Daarnaast kan je jouw leads blijven volgen totdat ze door gerichte marketingacties "warmer" zijn.

Image is not available

Leads opvolgen of bespreken met salesteam?

Simpel je leads exporteren.

Salesmeetings worden nog makkelijker met Prospekter. Naast het exporteren van de prospectlijst is het ook mogelijk om individuele leads inclusief notities te exporteren. En door gebruik te maken van de Zapier koppeling kan je een lead die warm genoeg is, direct exporteren naar je CRM of zelfs naar je telefoon.

Image is not available
Slider

PROSPEKTER is een nieuw product van Snoobi. Vraag nu gratis een pilot aan!