HAAL MEER UIT PROSPEKTER BASIC

Met Prospekter Basic heeft u al de basis gelegd voor een solide vorm van leadsgeneratie met uw website.
Deze basis is eenvoudig uit te breiden.

Alle hieronder genoemde upgrades kosten maar een paar Euro per maand en zijn per maand opzegbaar. Zo zit u niet vast aan lange contracten en gebruikt u alleen de functies die u daadwerkelijk voordeel opleveren.

Prospekter Lite Mobile


Sneller onderweg toegang tot belangrijke verkoopleads!

Onderweg heeft u niet de gelegenheid om in te loggen bij Prospekter Basic. Of u wilt iedereen toegang geven tot de belangrijkste informatie. Zo kan snel worden gezien dat een nieuwe of al geïdentificeerde lead weer de website bezoekt.

Voor een paar Euro per maand hebt u met Prospekter voor mobiel altijd de leads bij u, waar u ook bent. U ziet direct als die nieuwe potentiële klant uw website bezoekt.

Automatisch dagrapport


Al uw bezoekersinformatie in een e-mail

Met deze upgrade ontvangt u iedere ochtend (op werkdagen) een uitgebreid rapport compleet met score en bezoekdetails van de voorgaande dagen in uw e-mail.

Voor een paar Euro per maand krijgt u het eenvoudig door te sturen rapport als html-bestand met bijlage van een csv-bestand om te importeren in uw CRM-systeem. Een klik op de naam en u ziet de details die Google Maps over deze organisatie heeft.

LeadsProfiler™


Met LeadsProfiler direct meer inzicht

LeadsProfiler voegt nog meer direct toegankelijke informatie toe aan Prospekter Basic.
Het geeft antwoord op de voor verkoop belangrijke vragen over historisch en actueel bezoekgedrag van het te profileren bedrijf of organisatie.
Zo verspilt u geen tijd aan bezoekers die geen echte verkoopinteresse hebben en weet u sneller of een bezoekend bedrijf een potentiële lead is!

Prospekter Standard


Alle Prospekter functies voor nog meer informatie

De consultants van Snoobi maken waar nodig extra instellingen en leadscores. U heeft als beheerder zelf de mogelijkheid om andere gebruikers aan te maken en alle Prospekter Basic upgrades zijn standaard aanwezig. De beperking van 5.000 events per maand is opgeheven – kortom met Prospekter Standaard zijn de volledige Prospekter mogelijkheden voor u bereikbaar.

Is Prospekter te beperkt in de mogelijkheden en wilt u alle mogelijkheden onderzoeken? Vraag dan een met het contactformulier een demonstratie aan. Als u al Prospekter heeft doen we dat met uw eigen websitegegevens.

Een goede zichtbaarheid in Google levert meer leads op. In één oogopslag ziet u uw marktaandeel in Google’s zoekresultaten! Neem direct actie om uw concurrenten voor te blijven. Onderzoek met Cuutio SEO- en uw concurrentie.

© Snoobi B.V.
Binderij 7D, 1185 ZH Amstelveen (NL)
+31 (0)20 - 345 68 20 / +31 (0)85 - 130 12 15
info [a] snoobi.nl