Prospekter header: lopen en mobiel
Prospekter

Graag stellen wij Snoobi PROSPEKTER aan u voor! Leads zo simpel dat je er direct wat mee kan doen. Want je marketingacties en website moeten wel wat opleveren Nieuwe klanten, mooie bedrijven, goede omzet, kortom 'verkoop'! Start vandaag een account voor Prospekter, download ook de app voor Prospekter Lite en je ziet meteen welke bezoekers interessant zijn. Je hoeft ze alleen op te volgen. Simpel. Méér dan leads maar ook je online marketing analyseren? Kies dan voor de Marketing Analyse Pilot.

Slider
Simpel je leads op je mobiel.
Prospekter Onderzoek

Met Prospekter Lite heb je ook meteen inzicht in je leads en nieuwe prospects. Je ziet informatie over de bezoekers: welke organisatie, leadscore en de bezoekdetails.
Dan kun je meteen aan de slag met de opvolging. Prospekter Lite is er voor Android en iOS en je verkoopteam heeft geen aparte login nodig.

Eerst wat meer onderzoek.
Prospekter Onderzoek

Prospekter biedt een schat aan informatie over je bezoekers. Wil je meer gegevens uitzoeken dan kan dat ook rechtstreeks vanuit Prospekter. Waarschijnlijk doe je dat op je PC, want daar heb je alle informatie van de organisatie en onder andere koppelingen met LinkedIn en Google maps tot je beschikking. Of exporteer eenvoudig naar je verkoopsysteem.

Het is jouw lead.
Prospekter Onderzoek

Claim je lead in Snoobi Prospekter, dan weet het team dat je met de gloednieuwe prospect aan de slag gaat. In Prospekter kan je vervolgens notities, actiedata en andere gegevens van bijhouden om je te helpen bij jouw verkoopproces. Kortom: alles wat je nodig hebt om van je lead een klant te maken!

previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow
Slider

Prospekter™ is  het laatste nieuwe product van Snoobi en ook op je mobiel te gebruiken als Prospekter Lite.
Prospekter er al voor voor maar een paar Euro-tientjes per maand.
Vraag nu gratis de vrijblijvende pilot aan en ervaar zelf het gemak van altijd toegang hebben tot je leads!
Je kan ook de Pilot met Snoobi Marketing Analyse aanvragen, bij een aantal Snoobi Analytics versies is Prospekter er voor je verkoopteam bij inbegrepen!