Voorwoord

Dit wordt het laatste Vakjournaal voor de zomervakanties.
Dat Snoobi niet op vakantie gaat is duidelijk – de zakelijke websites hebben dan wel wat minder bezoekers in de zomerperiode, voor onze business-to-consumer sites is dit juist een drukke tijd en zien we meer websiteverkeer. Ook in juli en augustus heeft uw websitebezoeker interesse in uw product of dienst!
We zijn ook tevreden met de 100% uptime van Snoobi dit jaar. Binnen enkele minuten ziet iedere Snoobi gebruiker alle details van het laatste websiteverkeer en van de meest recente bezoeker.
In dit Vakjournaal uiteraard het laatste Snoobi nieuws en een aantal algemene tips om onze tools zo goed mogelijk in te zetten.
We wensen u een zonnige zomer en een fijne vakantie toe!

— Charles Odinot

Getting started with Snoobi: Helaas heeft u uitgeschakeld om emailfoto's te zien. Voeg ons toe aan de vertrouwde zender lijst of klik in deze email om foto's te tonen

Opschonen Analytics Account

We hebben een aantal tips op een rijtje gezet om uw Snoobi Analytics account weer eens op te schonen om op die manier het maximale resultaat uit de rapportages en analyses te halen. Zeker belangrijk als uw website de laatste tijd is aangepast. De tips zijn voor Snoobi, maar de meeste zijn van toepassing op ieder willekeurig web- of leadsanalysetool.

Lees verder →

Partner in het nieuws: MailPlus wordt Spotler

Misschien heeft u de aankondiging al gelezen – MailPlus en Blinker gaan samen verder onder de naam Spotler: (lees hier het bericht op Emerce).
U weet wellicht dat MailPlus een koppeling heeft met Snoobi. Hiermee kunnen gebruikers van MailPlus in Snoobi alle details zien van de verstuurde mailings.
Als partner van Spotler gaat Snoobi de samenwerking de komende tijd verder intensiveren.

Getting started with Snoobi: Helaas heeft u uitgeschakeld om emailfoto's te zien. Voeg ons toe aan de vertrouwde zender lijst of klik in deze email om foto's te tonen

LeadsProfiler™ 1.0

LeadsProfiler™ is na de eerste publieke beta release in januari gearriveerd bij versie 1.0, oftewel, LeadsProfiler is geen beta meer. Daar zijn wij heel trots op! Het is namelijk de eerste belangrijke stap om leadsgeneratie toegankelijker, makkelijker en overzichtelijker te maken.

Lees verder →

Ik wil meer klanten! Hoe dan?

Veel van onze klanten gebruiken Snoobi voor het volgen van bezoekers en het genereren van leads. Maar de website is niet het enige middel om meer verkoop te genereren. Wij hebben een artikel geschreven met een aantal zeer nuttige tips. Daarnaast stellen wij gratis ons e-book beschikbaar: Leadsopvolging met Snoobi.

Lees het artikel → Download het e-book →

Kent u deze al: de Google Ad Preview gebruiken als SEO tool?

Het Google AdWords Ad Preview tool is bedoeld om AdWords gebruikers te laten zien hoe hun AdWords advertentie er uit ziet zonder hiervoor een werkelijke impressie te gebruiken.
Echter, het tool heeft daarnaast ook zijn waarde om organische resultaten te testen en te zien hoe die resultaten worden beïnvloed door locatie, browser en mobiel of desktop.

Lees meer →

Snoobi B.V.
Binderij 7 L | 1185 ZH Amstelveen
Telefoon: 020-3456 820
Email: info@snoobi.eu
Afmelden