Interview i-zine met Pieta de Bruin

ipsis is één van de Snoobi partners van het eerste uur. We werken al meer dan 10 jaar samen om bedrijven meer resultaat uit hun website te laten halen.

Ter gelegenheid van het 16-jarig bestaan en de verhuizing naar een nieuw kantoor in Hoorn bracht ipsis het magazine i-zine uit onder de titel ’16 jaar ipsis – Een kijkje achter de schermen’, dat is verstuurd aan alle relaties van ipsis.

Vincent Castenmiller, eigenaar van ipsis, zegt over deze uitgave:

“We maken veel mooie dingen, hebben leuke opdrachtgevers en helpen hen om succesvoller te zijn. Dit doen we  met veel trots en plezier. Dat willen we je graag laten zien in het ipsis i-zine! Het staat bomvol mooie projecten, leuke weetjes, een kijkje achter de schermen en tips & tricks”

Snoobi werd gevraagd om mee te werken aan dit magazine en Pieta de Bruin werd geïnterviewd over het belang van webanalyse. Dat resulteerde in een artikel met de naam ‘Webanalyse draait om focus’­.

De introductie is veelzeggend:

Lees hier het complete interview (PDF) met Pieta de Bruin. Of bekijk online het i-zine van ipsis.

Neem contact  met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen waarom de klantgerichte aanpak in de combinatie van ipsis en Snoobi al veel klanten voordeel oplevert.