Snoobi partner in de spotlight

Een full-service internetbureau. Maar dan een met verve, een vleugje eigenwijsheid, een flinke dosis passie en een gezonde dosis zelfverzekerdheid. Dat is TRIMM en digitaal is hun vakmanschap. Sinds vorig jaar zijn ze Snoobi Partner en daar zijn we enorm trots op. TRIMM biedt professionele en met precisie gemaakte oplossingen. Niets is standaard, niks is zomaar. Dat zie je terug in hun successen: van complete klantenportals voor Signify en Grolsch, naar lanceringen van nieuwe merken en platformen zoals Nexperia en Iemand.nl, tot de documentaire over de World Solar Challenge in Australië. TRIMM staat al 25 jaar op de voorgrond van digitaal en heeft niks aan momentum verloren.

Snoobi is voor TRIMM een key onderdeel voor het vervullen van hun missie: het verbinden van mensen, data en automatisering. “Data is meer dan statische informatie en Snoobi weet dat als geen ander. Wij zetten ons al jaren in om data meer toegankelijk te maken met een hoge focus op onze klanten en doen wat waarde toevoegt. Met Snoobi is er meer waarde,” aldus Rogier Florijn, directeur bij TRIMM.

Data toegankelijkheid

Data is meer dan statische informatie en Snoobi weet dat als geen ander. Wij zetten ons al jaren in om data meer toegankelijk te maken met een hoge focus op onze klanten en doen wat waarde toevoegt. Met Snoobi is er meer waarde.

Een belangrijke erkenning die TRIMM heeft mogen ontvangen is ‘beste full-service internetbureau van Nederland’ in de Emerce100, ook weer in 2020. Zelf kijken ze echter naar de relaties met hun klanten als graadmeter voor kwaliteit en succes. “Onze klanten hebben voornamelijk lange relaties met ons. Wij werken niet voor de klant, maar met de klant”, aldus Christian van den Berge, Digital Marketing Consultant bij TRIMM. Het eindproduct wordt door TRIMM dan ook gezien als co-creatie, iets waar zowel de klant als zijzelf trots op kunnen zijn. “We zijn nuchter, pragmatisch en doen wat we beloven. Daar stoppen we niet. We hebben een echte ‘customer obsession’, we gaan niet alleen om puur commercieel, maar zoeken naar wat het allerbeste is wat we de klant kunnen leveren als oplossing. Daarom worden veel klanten echte ambassadeurs”, vertelt Rogier. Ze weten niet alleen wat er bij hun opdrachtgevers leeft, maar weten ook alles van hun industrie en de klanten van hun opdrachtgevers. Ze blijven niet op afstand maar verdiepen en integreren zich bij hun opdrachtgevers. Snoobi helpt om deze verbinding te versterken. Door simpele en duidelijke inzichten in data en resultaten kunnen zij oplossingen met nog meer overtuiging presenteren.

Customer Obsession

We hebben een echte ‘customer obsession’, we gaan niet alleen om puur commercieel, maar zoeken naar wat het allerbeste is wat we de klant kunnen leveren als oplossing.

Dit idee van hechte samenwerking is wat de partnering tussen Snoobi en TRIMM dan ook voedt. Samen op zoek naar waar we waarde kunnen toevoegen. Een ‘customer obsession’ waardoor we niet stoppen bij standaard. Technologie zorgt continu voor nieuwe uitdagingen en vereist nieuwe oplossingen. Een van de redenen dat TRIMM heeft gekozen voor Snoobi is de flexibiliteit en ontwikkeling. Doordat Snoobi over de ruwe data beschikt, die binnen de EU wordt opgeslagen, kunnen nieuwe ontwikkelingen sneller plaatsvinden. Zo is Snoobi de eerste, en vooralsnog enige, die naast GDPR-compliant ook een stap verder gaat met webinars en tools binnen de bestaande producten om website-eigenaren bij deze wetswijziging te ondersteunen.

TRIMM is thuis in alle digitale markten. Een organisatie die door jarenlange ervaring en investering in de vrijheid en creativiteit van diens medewerkers echte op maat oplossingen kan bieden voor elk digitaal vraagstuk. De tools van Snoobi zijn een belangrijk onderdeel om deze vraagstukken inzichtelijk te maken en te helpen bij het ontwikkelen van deze oplossingen. “Samenwerking is echter geen ‘one trick pony’”, aldus Rogier. TRIMM en Snoobi zijn daarom ook samen op zoek naar de volgende stap in datatoegankelijkheid, van analyse tot leadsgeneratie en meer.

Meer weten over TRIMM? 

Meer weten over de producten en diensten van Snoobi?