LeadsProfiler™ is na de eerste publieke beta release in januari gearriveerd bij versie 1.0, oftewel, LeadsProfiler is geen beta meer. Daar zijn wij heel trots op! Het is namelijk de eerste belangrijke stap om leadsgeneratie toegankelijker, makkelijker en overzichtelijker te maken.

Wat is LeadsProfiler™? Het is de beste manier om alle informatie van een lead in een mooi overzicht bij elkaar te hebben. Waarom hebben we LeadsProfiler™ ontwikkeld? LeadsProfiler vervult de behoefte van Snoobi klanten om in één overzicht de belangrijkste leadsinformatie te zien. Zo maken we het nog eenvoudiger voor onze gebruikers om binnen enkele seconden te weten welk bedrijf wanneer de website heeft bezocht, maar ook wat hun interesse trekt en hoe vaak ze terug zijn gekomen in de afgelopen drie maanden. LeadsProfiler bouwt voort op onze eerdere leadgeneratie verbeteringen, zoals het kunnen toewijzen van Leadtypes en het automatisch classificeren van hot leads.

Wil je meer weten over LeadsProfiler? Lees hier de introductie. Daarnaast hebben wij hier de laatste mogelijkheden beschreven: Snoobi 6.7a release. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid toegevoegd om eigen leadtypes toe te voegen aan bezoekers zodat leads gemakkelijk te labelen zijn. Dit maakt de leadsgeneratie mogelijkheden van Snoobi – vooral in combinatie met LeadsProfiler™- nog beter! Lees hier meer over de laatste Snoobi vernieuwingen: Snoobi 6.7b release.