Snoobi-6.7-Header

LeadsProfilerâ„¢

Met onze laatste release introduceerden wij LeadsProfiler™: de beste manier om alle informatie van een lead in een mooi overzicht bij elkaar te hebben. Deze nieuwe functie wordt volop verder ontwikkeld en we zien bij onze klanten nu al positieve resultaten. Mede dankzij LeadsProfiler™ kunnen onze klanten nog sneller leads opvolgen en weten ze precies waar een prospect in geïnteresseerd is. Het wordt ook gebruikt als overzicht om tijdens sales meetings per lead door te nemen wanneer er actie moet worden ondernomen.

In de nieuwe Snoobi 6.7 hebben wij LeadsProfiler™  nog sneller gemaakt en een aantal onderdelen toegevoegd, -onder andere het KvK-nummer en het emailadres en telefoonnummer bij contacten. Als je nog niet de kans hebt  gehad om gebruik te maken van LeadsProfiler™ is het nu het juiste moment!

 

Verder hebben wij zoals gewoonlijk wat kleine bugs opgelost en een aantal aspecten aan de interface verbeterd. In de achtergrond zijn wij hard aan het werk aan de database en de servers. Met trots kunnen wij melden dat wij al het hele jaar 100% uptime hebben. Snoobi is dus niet alleen sneller geworden, maar onze betrouwbaarheid is ongeëvenaard.