Snoobi 6.8B release

1 januari 2018 is deze laatste versie van Snoobi beschikbaar gekomen voor alle gebruikers

Deze versie kent weer een aantal uitbreidingen en verbeteringen. Zo is de social media connector aangepast, zijn er meer uitgebreide mogelijkheden voor export met Zapier en is de koppeling met Mijn DATA-collectief verbeterd. Ook is LeadsProfiler er nu niet meer als beta-versie en is (afhankelijk van uw Snoobi Editie) voor de meeste klanten beschikbaar. Ook hebben we Prospekter als het nieuwste leadgeneratie-tool voor verkoopteams.

Hier een kort overzicht van de belangrijkste uitbreidingen

Verbeterde koppeling met social media accounts

  • Een update is doorgevoerd voor de social media koppeling voor Facebook en Twitter.
    Voor een account beheerder het is nu eenvoudig mogelijk een koppeling te maken of te wijzigen.

Additionele status voor een lead

  • Met de release van Snoobi Prospekter voor leadsgeneratie is een extra label bij een organisatie zichtbaar geworden: ‘Status Lead’. Deze status kan alleen worden aangepast in Snoobi Prospekter maar is vanwege compatibiliteit en rapportage ook zichtbaar in Snoobi Classic.
  • Snoobi Prospekter is het nieuwste tool van Snoobi voor Leadsgeneratie. Neem contact op voor meer informatie.

Meer mogelijkheden voor export van contactnamen

  • Nieuwe mogelijkheden voor het koppelen met de DATA-collectief bedrijfsgegevens. Als de DM-module (Decision Maker module) actief is, dan kan vanuit het paneel met bedrijfsnamen worden gekozen voor het exporteren mèt of zonder alle contactgegevens. Kiest u voor het exporteren van alle bedrijfsgegevens inclusief contactgegevens dan duurt het exporteren langer maar er worden ook voor maximaal 10 functionarissen alle beschikbare gegevens geëxporteerd.

Standaard scoregroep instellen

  • Standaard scoregroep is toegevoegd aan het systeem van bezoek- of leadscore. Door het kiezen van de standaard scoregroep wordt deze score altijd getoond in de bezoekersrapporten. Het wordt daarmee gemakkelijker een score aan te passen aan veranderingen op de website of andere veranderende omstandigheden. U vindt het als beheerder onder de instellingen voor LeadsProfiler.

Zapier koppeling om gegevens uit Snoobi te gebruiken

  • Met de Zapier-koppeling wordt het mogelijk de gegevens van een bedrijf door te sturen naar meer dan 700 andere systemen zoals uw CRM of verkoopsysteem.
  • Wilt u meer informatie over de Snoobi-Zapier koppeling, neem dan contact met ons op.