Pilot Snoobi Email - Welkom startup

Vandaag is de nieuwste versie van Snoobi beschikbaar gekomen voor alle gebruikers

Deze versie is met name gericht op gebruiksgemak. Het verzoek van gebruikers en partners om nog sneller toegang te krijgen tot de belangrijkste informatie voor leads en analyse van het websiteverkeer is het doel van deze laatste versie. Maak gebruik van de nieuwe mogelijkheden en werk nog effectiever met uw Snoobi Smart Analytics!

Hier een kort overzicht van de belangrijkste uitbreidingen

Zelf in te stellen Leadtype

Leadtypes

  • In aanvulling op de vastgestelde leadtypes zoals Suspect of Prospect, kunt u nu zelf een aantal leadtypes opgeven. Die kunnen vervolgens worden gebruikt om de rapporten te filteren of om een leadscore samen te stellen. Hiermee kunnen gebruikers nog nauwkeuriger, leads ‘labelen’, leadrapporten samenstellen en de leads opvolgen. De beheerder van het Snoobi account kan de leadtypes beheren via het LeadsProfiler instellingen menu.

LeadsProfiler™ niet langer als beta-versie

Leadsprofiler menu

  • Nu de meeste opmerkingen verwerkt zijn over LeadsProfiler, is deze functie niet langer als beta-versie, maar maakt het onderdeel uit van het menu ‘Bezoekers en Leads’.
  • De beschikbaarheid is afhankelijk van de Snoobi Editie waarmee wordt gewerkt. Neem contact op voor meer informatie.

Mogelijkheid tot toevoegen van een opmerking bij doorsturen informatie

Notes

  • Veel klanten maken gebruik van de mogelijkheid om informatie uit Snoobi rechtstreeks vanuit de interface door te sturen naar bijvoorbeeld iemand bij verkoop of marketing die met die informatie aan de slag moet.
    Deze functie heeft nu ook de mogelijkheid een korte notitie toe te voegen, als opmerking voor de ontvanger.

Startscherm instellen

Startscherm

  • Snoobi heeft veel mogelijkheden en functies, maar iedere gebruiker heeft de functie of rapport waar het meeste mee wordt gewerkt. Door bovenaan het scherm te klikken op ‘Mijn Startpagina’ wordt het huidige scherm ingesteld als beginscherm na het inloggen. Alle functies blijven uiteraard beschikbaar, maar het is nu eenvoudiger om direct na het inloggen te komen bij het meest belangrijke rapport of scherm.

Na automatisch uitloggen terugkeren naar hetzelfde scherm

  • Het is ons allemaal wel overkomen. We hebben een Snoobi sessie actief met een bepaald scherm. Als we verder niets doen, worden we na een tijdje automatisch uitgelogd ter beveiliging van uw account. Dat is nu gewijzigd. Als u na automatisch te zijn uitgelogd terugkeert in Snoobi, wordt het scherm waar u eerder was getoond.